Tafel Goochelen

Tafel Goochelen, ook wel Close-Up Magic genoemd, is het soort magie waarin Bart zich heeft gespecialiseerd. Dit is het soort magie waar de toeschouwers enkele centimeters vandaan zitten, dus echt met de neus erbovenop! Dit is ook het soort magie dat u op tv ziet van Victor Mits en Dynamo. Magie die niemand gelooft, totdat ze het met hun eigen ogen zien!

"Zie de magie en geloof in het onmogelijke"

Zakelijk

Bart Uriot Goochelen Bedrijfsfeest

Magie voor uw bedrijfsevenement

Zakelijk magie

Een Jubileum, bedrijfsfeest, bedrijfsopening of beurs. Bij dit soort evenementen wilt u de gasten een leuke tijd bezorgen. Bart zorgt ervoor dat de gasten vermaakt worden en dat ze uw event of product niet zullen vergeten.

Close-Up Magic

Bart zal naar de gasten toe gaan en ze een ongelofelijke ervaring geven. Ze zullen niet alleen ongelofelijke dingen zien, maar ook zelf doen. Bart betrekt namelijk de gasten actief mee in zijn magie waardoor niet alleen hij, maar ook de gasten onverklaarbare dingen zullen doen.

Beurs

Bij een beurs wilt u zoveel mogelijk mensen lokken naar de stand om uw product te promoten. Magie is erg visueel en dus ideaal om de aandacht te trekken van de mensen. Promoten van producten is niets nieuws voor Bart. Hij heeft al lange tijd ervaring bij zijn sponsor AEY Catcher waar hij de producten promoot met een ervaren team van internationale goochelaars.

Wat krijgt u?

Zekerheid dat uw entertainment goed geregeld is

Contact

Particulier


Magie voor uw privé feest

Particulieren magie

Housewarming, promotie feest of privé feest. Bij dit soort feestjes wil u natuurlijk dat de gasten het naar hun zin hebben en uw feest niet vergeten. Een goochelaar kan daar bij helpen om het ijs te breken en gesprekken te starten. Als u Bart boekt weet u zeker dat de mensen het enorm naar hun zin zullen hebben en een ervaring krijgen die ze niet meer zullen vergeten.

Close-Up Magic

Bij Close-Up Magic zitten of staan de gasten vlakbij de magie, hierdoor krijgen ze gegarandeerd een ongelofelijke ervaring. Ze zullen niet alleen ongelofelijke dingen zien, maar ook zelf doen. Bart betrekt namelijk de gasten actief mee in zijn magie waardoor niet alleen hij, maar ook de gasten onverklaarbare dingen zullen doen.

Bruiloften

Trouwen is natuurlijk een bijzondere dag. Met magie kunt u de gasten vermaken met iets unieks. Bij de receptie, feest of tussen de gangen van het eten kan Bart de gasten een stukje magie geven om die ene speciale dag zeker onvergetelijk te maken!

Bart Uriot Tafel Goochelen