Laten drukken van Speelkaarten? Welke 5 dingen moet u opletten.

Tips van Illusionist Bart Uriot

Geplaatst door Bart Uriot op 10 februari 2023
Speelkaarten laten drukken? 5 dingen waar u op moet letten.

Laten drukken van Speelkaarten? Welke 5 dingen moet u opletten. Tips van Illusionist Bart Uriot

Wanneer u denkt aan speelkaarten, wat komt er dan als eerste bij u op? Misschien een gezellige avond met vrienden, een klassiek kaartspel, of zelfs een professionele goocheltruc. Maar heeft u ooit gedacht aan speelkaarten als een krachtig marketinginstrument? Als illusionist met meer dan 1.000 optredens met speelkaarten, ben ik hier om u te laten zien hoe het laten drukken van speelkaarten een slimme en unieke keuze kan zijn. Hier zijn vijf belangrijke dingen die u moet weten.

1. De Juiste Hoeveelheid Kiezen:

Een van de eerste dingen waar u rekening mee moet houden bij het laten drukken van speelkaarten, is de hoeveelheid. Hoeveel kaartspellen heeft u nodig voor uw evenement? Hoewel het verleidelijk kan zijn om te denken dat meer altijd beter is, is dat niet altijd het geval. Het kiezen van de juiste hoeveelheid speelkaarten is essentieel.

Een goed uitgangspunt is om een realistische schatting te maken van het aantal gasten op uw evenement. Overweeg ook hoe vaak u van plan bent om speelkaarten weg te geven. Bedenk dat 1.000 speelkaarten al snel tot 70 kg kunnen wegen, wat een belangrijke factor is om in gedachten te houden bij transport en opslag.

2. Design Goedkeuren bij de Drukkerij:

Zelf heb ik veel speelkaarten laten drukken en werk ik nu samen (na mijn mening) met de beste van Nederland. Wat ik daar merkte was dat een van de meest spannende aspecten van het laten drukken van speelkaarten is dat u de kans krijgt om uw eigen ontwerp te maken. Dit is waar de magie begint, maar ook waar de details van cruciaal belang zijn. Zorg ervoor dat u uw ontwerp zorgvuldig laat dubbelchecken door een goede drukkerij.

Een fout in het ontwerp kan resulteren in mislukte kaarten, wat tijd en geldverspilling betekent. Het is dus van groot belang dat u het ontwerpproces serieus neemt en dat u samenwerkt met een professionele drukkerij die ervaring heeft met het afdrukken van speelkaarten. Ik heb zelf helaas vaker de fout gemaakt om ze niet te laten controleren, neem van mij aan, niet doen!

3. Personalisatie en Herinneringen:

Wanneer u speelkaarten laat bedrukken voor uw evenement, is personalisatie de sleutel tot succes. Voeg persoonlijke details, zoals uw logo en bedrijfsnaam, toe aan de kaarten om een blijvende indruk achter te laten.

Elke keer dat uw gasten de speelkaarten gebruiken, zullen ze herinnerd worden aan de magische momenten die ze hebben meegemaakt en aan uw genereuze geschenk. Deze unieke benadering van het schenken van speelkaarten zorgt niet alleen voor een praktisch geschenk, maar ook voor een emotionele connectie met uw bedrijf.

4. Unieke Manier van Weggeven:

Meestal wordt gezegd dat de manier waarop u iets presenteert even belangrijk is als de boodschap zelf. Laten wij dat nader bekijken. Ik, als illusionist, kan namelijk met uw eigen speelkaarten optreden op uw evenement. Hiermee worden uw gasten verrast voordat ze zelfs maar een truc hebben gezien.

Stel u voor dat uw bedrijfslogo, naam en ontwerp op de speelkaarten staan, terwijl ik als illusionist mijn magische kunsten vertoon met deze kaarten. Dit creëert niet alleen verbazing, maar ook een blijvende associatie tussen uw merk en magie.

Na een intrigerende en leuke ervaring op uw evenement, ontvangen uw gasten elk een kaartspel. Dit kaartspel is nu niet zomaar een gebruiksvoorwerp, maar een waardevol aandenken aan uw evenement en uw bedrijf.

5. Duurzaamheid en Milieuvriendelijkheid:

In deze tijd van groeiend milieubewustzijn is het belangrijk om na te denken over de duurzaamheid en milieuvriendelijkheid van de materialen die worden gebruikt bij het laten drukken van uw speelkaarten. Vraag uw drukkerij naar milieuvriendelijke opties en duurzame materialen om een groen tintje toe te voegen aan uw speelkaarten.

Conclusie:

Dus, waarom zou u speelkaarten laten bedrukken voor uw evenement? Omdat het niet alleen een weggevertje is; het is een magische ervaring. De juiste hoeveelheid kiezen, uw ontwerp zorgvuldig laten goedkeuren, een unieke manier van weggeven kiezen, personalisatie toevoegen en ervoor zorgen dat uw gasten iets speciaals ontvangen, zijn de sleutels tot succes. Als illusionist en expert op het gebied van speelkaarten, sta ik klaar om u te helpen deze magische reis te beginnen.

Korting & Extra's:

Wilt u meer informatie over het laten bedrukken van speelkaarten en hoe u deze op een unieke en magische manier kunt inzetten voor uw evenement? Neem vandaag nog contact met mij op en ontdek hoe we samen magie kunnen creëren met op maat gemaakte speelkaarten. Bovendien ontvangt u alvast een exclusieve korting van €50 met de code "SpeelkaartenBU" bij de drukkerij die ik altijd gebruik. Als u ervoor kiest om de speelkaarten en mijn optreden als illusionist te boeken, krijgt u zelfs nog een extra korting van €100 op mijn dienst. Stuur dus snel een email met de code en ontvang alle informatie.

Einde:

Ik hoop dat u genoten heeft van deze blogpost over het laten drukken van speelkaarten. Het is mijn passie om magie te brengen in elk aspect van uw evenement, en op maat gemaakte speelkaarten zijn daarop geen uitzondering. Bedankt voor het lezen,

Speelkaarten laten drukken illusionist Bart Uriot

Boek De Bedrijfsfeest Illusionist